За нас

Модера Билдинг ЕООД е строително инвестиционна компания ,предлагаща на имотния пазар висококачествени жилища, паркоместа, гаражи и търговски площи. Имотите предлагани от нас се отличават с безкомпромисно качество на материали и изпълнение, осигуряващи максимална ефективност и функционалност на обектите.

услуги

Модера Билдинг ЕООД предлага на пазара краен продукт, удовлетворяващ нуждите на всеки тип клиент. Налагаме използването на нови и различни технологии, първокачествени материали, с доказан произход и гарантирани показатели. Ние знаем, че високото качество строителство осигурява комфорт, сигурност на обитаване, ниски експлоатационни разходи, архитектурна естетика и дълъг живот на сградите.

banner ab3

Нашата история

Фирмата е основана през 2018г. в гр. Бургас, като надграждаща дейностите на фирма с над 10 г опит в строителния бранш – ТермоУютСтил ЕООД с посока инвестиции в недвижими имоти. За кратък срок успява да реализира бутикови проекти и да се наложи на имотния пазар с много доволни клиенти. Стремежът ни към високо качество във всяка сфера и във всички етапи на извършваните дейности, затвърждават и доказват изграденият от нас имидж на коректен партньор.

Нашите цели

Нашата цел е не само да правим бизнес, а да предоставяме висококачествени и модерни имоти на клиентите ни, затова всички хора от нашия екип влагат цялата си енергия и любов към всеки детайл от работния процес. Модера Билдинг ЕООД се отнася с грижа към крайния потребител, защото доволния клиент е нашата най-голяма цел.

За Качество, Коректност и Комфорт – Ние винаги сме насреща!

img 1
4.5/5 - (2 votes)
bg_BGBulgarian